a picture paints a thousand words


My name: Mademoiselle Ayu
My Fotopage: http://psycho.fotopages.com/
About me: an ordinary girl who loves photography
From: Malaysia
Camera:
Canon
Other: EOS 400D and Ixus 750
Canon
Friends:
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
Farid Tajuddin
Latest entry:Akad Nikah di Jalan Duta, Kuala Lumpur oleh Farid Tajuddin
Omedia Fotografi 012-2276585 View this Fotopage entry
Daalia Abdul
Latest entry:Fancy Macarons Class
https://flipagram.com/f/JT18VqFFUI View this Fotopage entry
The Cake .. Another View
Ouled Kenitra
Latest entry:Berakhirnya Di Sini
Assalamualaikum, Setelah lebih 7 tahun berkarya di sini, saya dengan hati yang berat mengumumkan penamatan blog ini. Ini memandangkan saya sudah lama tidak aktif akibat lain-lain komitmen. Walaubagaimanapun saya masih terus menulis di blog baru iaitu http://lensahatikenitra.blogspot.com/. Semoga ketemu di sana. Wassalam Ouled Kenitra View this Fotopage entry
saiful izwan
Latest entry:Imran dan bawang gergasi
View this Fotopage entry
kham khamsiah
Latest entry:konvo
View this Fotopage entry
Polini Fotografik Sdn Bhd
Latest entry:Aniversary Portrait Session
All Rights Reserved.© All images and photographs of are property of Polini Fotografik Sdn Bhd. Photographs may not be reproduced, copied, stored, manipulated, projected, used or altered in any way without the written permission of the copyright owner. Polini Fotografik Sdn Bhd Tel: 012-6688613 Email: polinifotografik@gmail.com http://polinifotografik.blogspot.com http://polinifotografik.wordpress.com wedding photographer | jurugambar kahwin | fotografi perkahwinan | photographer perkahwinan... View this Fotopage entry
bett MUNAP
Latest entry:Melbourne City
View this Fotopage entry
Latinah Mohamad
Latest entry:PENGALAMAN HAJI 1431H
Alhamdulillah...setinggi2 kesyukuran ke hadrat ALLAH SWT.... hanya dengan izin ALLAH dapatlah kaki ini dijejakkan dibumi suci, Makkah alMukarramah dan Madinatul Munawwarah... 43 hari disana terlalu singkat rasanya.. Alhamdulillah juga, ALLAH izin dapat berada dibawah bimbingan USTAZ DR ABDUL BASIT, yang ikhlas dan bersungguh membimbing semua jemaah. Moga semua warga ASH HAR travel diberkati dan dirahmati NYA.... :-> View this Fotopage entry
Edoras FotoZine
Latest entry:2017 First Pic
Test photo View this Fotopage entry
nadia studio
http://www.facebook.com/pages/Nadia-Studio/102296563139857 View this Fotopage entry
sue cute
Latest entry:HAPPY BIRTHDAY TO ME......; 21 Nov 2010
Hi Gals/ Guys, Sue ingin mengambil kesempatan di sini untuk merakamkan ucapan terima kasih yang tak terhingga kepada yang tersayang, keluarga, sahabat, teman dan rakan yang masih setia mengingati / mendoakan Hari Lahir Sue pada tahun ini......dan ada yang dah bagik hadiah & celebrate in advanced lagi he!he!....May Allah Bless All of You... p/s Ini Sue sertakan Sue Pic with grey; gambar yang tak pernah di publish kat mana-mana entry kat FP lagi... View this Fotopage entry
Sue With Lovely Grey......Happy Birthday To Me.....
gee nasrul
Latest entry:It's been two years ....
salam... just trying to 'sapu habuk2' kat laman ni... memperkenalkan... my 1st n 2nd edition.... ** nak edit pun terkial-kial... huhu $-) will update later (times depend ) View this Fotopage entry
Zarifah RM
Latest entry:I Miss them.
It's been a month I've been here. I do feel homesick. But keep on denying. But the fact is. I miss my home. I miss Mama & Bapak. I miss my baby sisters and brother. I miss my cats. I miss everything I left in Malaysia. I can't wait for Summer to come. But for now, I am going to kick some huge ass. Because I am a Rockstar. Watch out people, I'm back. View this Fotopage entry
asma azura mn
Latest entry:Birthday & Wedding Jun 2010
13 June 2010 - Kami menyambut hari ulangtahun kelahiran yg ke 3 Arina Aisyah di Pasir Mas & Pengkalan Chepa bersama keluarga tersayang... pada pendapat ibu pada hari2 istimewa mcm ni lah yg ditunggu2 utk berkumpul bersama2 keluarga tercinta di samping bertanya kabar berita diri masing2. Walaupun duduk berdekatan, ttp x pernah bersua kerana masing2 sibuk menguruskan kehidupan masing2. Insyaallah dgn Izin Allah, ibu akan sentiasa berusaha menyambut hari2 istimewa ini bersama2 keluarga tercinta. Bulan jun j... View this Fotopage entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
my little cupcakes
Latest entry:black and white theme
"Life is like a good black and white photograph, there's black, there's white, ... View this Fotopage entry
korok yang menggigit
Latest entry:Shot yang tertembak ..
Lokasi: Muzeum Peperangan Ho Chin Ming. Bila kamera ambo di arahkan kepada anak patong ini..muka manis dia berubah jadi masammm ... Ambo sangka anak patong . .rupa rupa nya bukang ... minta maaf yeer ... pasal ambo tak tahu ambo dah TERtembak 2-3 das.. bila di tangok tangok patong nih buat kali ke tiga dan keempat ..yeer lah walau pun dalam keadaan mareh marah tapi masih lagi maniss . hehehe ... View this Fotopage entry
natrah ismail
Latest entry:3D Slideshows
* http://www.youtube.com/watch?v=vB2z6JwuMec ***banyak lagi gambar lom sempat upload,,,nntkannn yer View this Fotopage entry
touch RM go
Latest entry:UAE, Dubai ~BURJ KHALIFA
Burj Khalifa Inauguration. January 04, 2010 http://www.burjkhalifa.ae/(World's Tallest Building) View this Fotopage entry
Burj Khalifa
marcia zlyana
Latest entry:WOW!!
Lama sungguh aku tidak update disini.... Rindunyaaaaaaaaaa... Ada ke yang rindu?? :P :P :P Ok fine... Di sinilah aku belajar tentang fotografi... Tentang hidup... Tentang DSLR... Dari zaman muda melinjang sampai sekarang nid ah anak tiga dah uols..... Nak tengok aku skrg macam mana??? Ayuh layan gambar View this Fotopage entry
Day 60, 5.5kg 57cm
Cakcibao Cakcibao
Latest entry:Bali
View this Fotopage entry
Takteh Photo Creative
FACEBOOK WITH US !! ADD : takteh@yahoo.com || FOR MORE SAMPLE AND NEW DESIGN || kami sedang mengemaskini/upgrade fotopages, ada beberapa sample xdapat disurvey di sini..jadi kami mengalu2kan anda yg berminat dgn design kami utk JOIN kami di facebook, di sana lebih uptodate & lebih byk sample2 terkini..welcome! View this Fotopage entry
cu yus
Latest entry:Assalamualaikummmmmmmmmmm..........
dah terlalu lama dah tak apdet.... apa angin bertiup hari ni terapdet lah hehehe check pic yg berkurun ( tak ler berkurun sgt pic dlm taun ni gak) ;-) ;-) Aduiiiiiiiiiiiiiiiiiiii teramat-amat lah rindunyeeeee ngan sahabat2 fp semuaaaaaaaaaaaa View this Fotopage entry
Julia M A
Latest entry:• Don't stop moving •
She called many times and I answered her finally. Made it to the peak of Mt Kinabalu in Oct 2009. • • • View this Fotopage entry
A participant for the Mt Kinabalu International Climbathon 2009.
FAZIZAID
Latest entry:Thanksgiving & Raya Haji Celebration
Thanksgiving at Jum's house :) Raya at our house :) View this Fotopage entry
ni lah rumah I...
AGGR photography
Latest entry:Mohamad Zamin Omar | Reuters Daily View | 051109
DETAIL TENTANG CLASS -CLICK http://azroygila2remaja.fotopages.com/?entry=1932537&back=http://azroygila2remaja.fotopages.com/?page=0#CommentsTop//url( HERE) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Mohamad Zamin Omar | Reuters Daily View | 051109 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Photographer ZaminOmar © All right... View this Fotopage entry
my pokcik
Latest entry:2nd Workshop
View this Fotopage entry
jehan najib
Latest entry:Majlis Bertandang
Date: 15 August 2009 Venue: Tanjung Kling Melaka View this Fotopage entry
rumah sanggah
Latest entry:perhentian island
spend my time backpacked at perhentian last year right before monsoon. okay, next week will backpack to mabul island...counting the days... View this Fotopage entry
ct ayusafura muzamil
Latest entry:raya 2009
View this Fotopage entry
Meorjay Photography
Latest entry:Perkhidmatan Fotografi
------------- ------------- ------------- http://www.fotopages.com/cgi-bin/browse.pl?type=4() Kedudukan http://meorjay.fotopages.com pada 29 Oktober 2009 Ingin mengabadikan kenangan terindah anda? Perkahwinan, Pertunangan, Majlis Harijadi, Outdoor Photoshoot, Family Photoshoot, Kid Photoshoot, Events dan sebagainya. Saya menggunakan studio lighting untuk penggambaran di pelamin, dalam bilik dan acara memotong kek, juga di backdrop (atas permintaan). Jangan berlengah lagi, pastikan anda ... View this Fotopage entry
wirda rasid
Latest entry:salam aidilfitri
berkurun jugak tak buka FP ni.. so saje nk upload.. Selamat hari raya semua...(ade lg ke yg buka fp aku ni..mcm tade je.hahaha :P ) View this Fotopage entry
Satonaka Halu
Latest entry:Muhammad Arfan Imran
Kehadiran orang baru dalam keluarga aku memang sangat2 bermakna. Kehadirannya betul2 membawa tuah.... terima kasih imran :-> View this Fotopage entry
zairul and zack
Latest entry:We have moved!
Terima kasih kerana masih mengunjungi fotopage ini. Kami telah berpindah ke tempat baru; URL : http://www.cikkiah.com Instagram ID : @cikkiah [ https://www.instagram.com/cikkiah/ ] http://s1362.photobucket.com/user/zazmil/media/cikkiahig2_zpswyl6pcqr.jpg.html() How've you been? :-) View this Fotopage entry
Rashidi SD
View this Fotopage latest entry
Natasha Azim
Latest entry:liburan [part III]
........................................................................................................................................... Radin Aminurasyid : tq!selamat berpuasa.. FarEast : thanx..tu la!liburan lama sgt.will be back soon! Mademoiselle Ayu : tah la eikh.nasib dia tak buat peace! ;p Faris Fakri : bole!bole!jom!next year.. ;p aie : beeessssssssttt! View this Fotopage entry
Siti Ruzaimah Ghazali
Latest entry:Arissa (3rd) & Aariz (1st) (Birthday Bash | Shah Alam)
Salam, Ini adalah merupakan kali ke-4 utk bday Arissa, dan kali pertama utk bday adiknya; Aariz. Arissa menyambut bday nya yg ke-3 dua kali dis year; recently was organized at her school. And last weekend at her home sweet home celebrated together with her adik. I really adore the way they creatively decorated the house and turned out to be a very cheerful colorful party place for kids. Gotta hire them for my own in the future ;) Lots interesting things & elements during dis party. There were so... View this Fotopage entry
Azizol Wahab
Latest entry:Short trip to Malaya
I went back to Malaya for a week. Departed on 29th May 2009 and arrived at KLIA on the next day. My good friend, Shah, picked me up and we had a breakfast briefly at section 2 Shah Alam. Later on, I visited my 'biras', Syed Azam who took me to Subang Airport to catch 'Firefly' to Kota Bharu. This entry is about all my nephews/nieces. I'll try to include everyone with their details (this will stop my daughter-Amalin, from asking me everytime... lol!). The 'Tok Ayah' is actually my father, but i used the t... View this Fotopage entry
Pengayuh Beskal
Latest entry:Salam Aidilfitri @ DP Lewek Champion.
tak semua ada dlm pic nie yg lain dah g galley makan!! Special raya meals: Rusa Rendang, Udg Galah, Satay Arnab, Ikan patin bakar...n etc tapi takleh kalah makan ketupan cicah daging rendang di kampung....huhuhuhu : ( wha to do. Salam Aidilfitri for All....Drive carefully ya!!! View this Fotopage entry
digitalsyndicate photography
Latest entry:ANNOUNCEMENT
Dear Visitors, We are glad to inform that from now onwards, we will be no longer using Fotopage to update our pictures. Kindly visit www.digitalsyndicate.com.my to view latest updates. Thank you so much for all the support and we look forward to serve more people in the near future! Regards, DS Team View this Fotopage entry
Alynn Saripuddin
Latest entry:Masjid Assyafaah, Singapore
Dear everyone, The last time I set foot on this very fotopage was in October 2008! Yes, ages ago. I am back though. Hope you enjoy my shots of Masjid Assyafaah, which I took during my visit to Singapore. It is a magnificent Masjid and I was amazed with the overall ambience. Lucky me, it was noon and the light couldn't have been more perfect. I also love the way the architect interprets the Masjid image. Definitely a must-visit. Salam. -alynn- View this Fotopage entry
Interior of Masjid Assyafaah
Mohamad Husaini Hassim
Latest entry:Atiqah + Hamizan, Sungai Petani, Kedah
Husaini Photography admin@husainihassim.com seminit@yahoo.com 013-4232663 View this Fotopage entry
raZan raiHAn
Latest entry:...
kt qimie's reception. walaupun sy lama tak apdet fp tp kami ttp berhubung lg :) View this Fotopage entry
ayu n me
Phalinn Ooi
Latest entry:Get Over It. He's Dead
Yea yea yeah, shamon, auww!! New York, Circa 1987-88 The Tempurung Kelapa-Head MJ. To My Mum, I'm The Best MJ Impersonator. So, Annie are you ok? Are you ok, Annie? View this Fotopage entry
ali fadzli
Latest entry:KLCC
entah..aku terasa nak upload pic nie...adioss.. View this Fotopage entry
Pretty Pocket
Latest entry:T-010 - T-011
View this Fotopage entry
M
kak long
Latest entry:Pa & Ma April 2009
Dapatkanlah di pasaran sekarang! Cerita lanjut di http://orkedsaiful.blogspot.com View this Fotopage entry
lama dah punya cerita
Latest entry:South-West of England
View this Fotopage entry
Netherlands
ReActivate Zul
Latest entry:::: ReActivate Foto Blogspot :::
::: Askm sumer member FP & rakan2 yg melihat FP ini.. dimaklumkan bahawasanyer aku telah ::: berpindah ke lamanweb baru iaitu http://reactivatefoto.blogspot.com(http://reactivatefoto.blogspot.com). Sapa tak sedih ::: nak lepaskan ruangan yg penuh dgn nostalgia sejak 10 Disember 2005 lagi.. Alhamdulillah ::: drpd FP ini juga aku byk berkenal-kenalan dgn rakan taulan yg mempunyai minat yg sama.. ::: Sblm FP, aku mula berjinak-jinak dlm bidang blogging ini dgn MySpace, diikuti DeviantArt, ::: FotoPages, ... View this Fotopage entry
::: Torch Relay PJB 3
Azhar Ali aka Deth
Latest entry:Selamat Tinggal Fotopages...
Kami tidak lagi berhasrat utk mengemaskini photoblog ini. Dengan itu, fotopages ini ditutup buat selamanya. Anda masih boleh melayari posting terdahulu di sini selagi webmaster ini wujud. Terima kasih atas sokongan, tunjuk ajar, dorongan dan pembakar semangat dari sahabat dan pengunjung semua selama ini. Anda dijemput mendaftarkan diri di forum sembang borakphoto.net kelolaan kami. Jumpa kami di sana... bye bye.... View this Fotopage entry
Raksasa Gorgon
Latest entry:Amsterdam
Sejuk dowh... View this Fotopage entry
Amsterdam

View this Fotopage entry
intan azim
Latest entry:our wedding......
lama sgt tak update fotopages ni... :-D View this Fotopage entry
dell idrus
Latest entry:simba
kucin ni nama dia simba, mr hubby bawak dari rumah lama dia. masa ni simba sakit.. kena penyakit kulit apa ntah.. abis satu badan dia naik tompok2 merah.. rasanya ring worm.. punyala lama baru nak baik.. kesian dia. dah bawak gi vet pun tak baik2 gak sbb vet tu tak kasi ubat sapu.. hampeh tul. kitorg sian sgt tgk dia garu smpi luka2.. mr hubby mandikan dia dgn dettol + sabun kucin pastu kitorg tuang minyak cap kapak kat tompok2 luka tu smpi meleleh air liur dia.. sakit sgt kot.. tp lepas sehari dua t... View this Fotopage entry
Boogey Macho
Latest entry:Holocaust of the 21st Century
Many books were written and movies made of the WW2 holocaust. An shamefull human tragedy which happened before my time and should not befall unto any nation anywhere to anyone anytime anymore. As we look at the photos and read the testimonials, we say to ourselves no this can't have happened, people can't be doing all these cruelties and it can't be allowed to happen again. Yet it happened again in many parts of the world. In Cambodia, in Rwanda and at the beginning of this 21st century in Gaza, Palestin... View this Fotopage entry
Hellikonia aka Yatt
Latest entry:chocolate & strawberries
no cream frosting. just chocolate. and fresh strawberries :-D :-D :-D View this Fotopage entry
taufiq shariff
http://taufiqshariff.blogspot.com/() View this Fotopage entry
aD and aPeX
Latest entry:pindah ~
assalamualaikum, kami dah pindah kat http://www.flickr.com/photos/memorabiliaz(sini) :obey: View this Fotopage entry
Faizal Abd Wahab
More pics at my official website www.faizalwahab.com View this Fotopage entry
Hasnizam Photography
Latest entry:Salam Maal Hijrah 1430 / Selamat Tahun Baru 2009
Salam Ma'al Hijrah 1430 Daripada saya kepada semua umat Islam seluruh dunia, marilah kita berdoa bersama-sama untuk kesejahteraan semua umat Islam. Amin. Hasnizam Hashim 31 December 2008 View this Fotopage entry
Ray Devil
Latest entry:PEMINDAHAN TELAH LAMA BERLAKU...
S A Y A S U D A H B E R P I N D A H.... K E ... http://www.mangotouch.com dan juge personal flickr yg jarang2 hapdet... http://www.flickr.com/photos/arjunaangkasa View this Fotopage entry
http://www.flickr.com/photos/arjunaangkasa
Ax Rafar
Latest entry:selamat tinggal fotopages...selamat tinggal axcad74.fotopages.co
selamat tinggal dunia yang pebuh warna warni...dunia yang kenalkan aku dgn gang2 camera..kenalkan aku apa tu shuter apa tu aperture...dah sampai masa aku berundur terus dari sini... fotopages hampir 3 tahun aku ngan kau...3 tahun org kenal aku ngan nama ax....apapun selamat tinggal juga pada suma rakan2 di fotopages...yang masih sudi menjengah web saya nie walaupun saya lama tak upload.... kepada yang masih mencari saya...teruskan la mencari saya di rumah baru saya...jangan biarkan persahabata... View this Fotopage entry
selamat tinggal fotopages
Muhammad Nazril al Aajily
Latest entry:Reception Faisal - Roslina
These pictures were taken during my cousin's wedding reception at Batu Pahat, Johor last weekend. All pics were not edited, only my signature added. May the couple blessed by Allah s.w.t. http://www.al-aajily.com View this Fotopage entry
ira aziz
Latest entry:comienzo días
Salam Maal Hijrah 1430 and Happy New Year 2009 to all. Time to prepare my resolutions for the next 365days.. Well, as per now, times are harsh, with the global economy falling like a slide. But that only illustrates the added need for us to brace ourselves and be resilient against the crunch. Let us all surf more bravely and united against the waves, and pave way for a better, wonderful 2009.. I was really excited and looking forward to the procession but it was being canceled due to the rain.. the con... View this Fotopage entry
marliza mokhtar
I'll be updating from http://chempakasari.blogspot.com/(here). View this Fotopage entry
Encik Semutaro
kini aku berada di web http://www.semutaro.com jom join http://www.borakphoto.net View this Fotopage entry
paliy the snap shooter
Latest entry:RHB Bank Berhad - Delta Finance, Seremban
www.photographyplanet.org View this Fotopage entry
munzir fauzi
Latest entry:Amiro & Mariana
have a great day ahead everybody :-D more pictures at, munzirfauzi [a] munzirfauzi dot com http://www.flickr.com/photos/munzirfauzi http://www.munzirfauzi.com View this Fotopage entry
Khairina Izzati
Latest entry:Last words..
http://kinaizzati.blogspot.com( ) Assalamu'alaikum w.b.t.. Dengan ini, secara rasminya saya akan move out dari fotopages ke blogspot. Lately, I've been juggling passion, obligation and commitment all at once. I think that having a blog is easier for me as i don't have much time to snap photos anymore like i used to (lagipun sekarang selalu berjauhan dgn D80 terchenta). But this doesn't mean i'm quitting photography for good..no no. Photography will always be a passion of mine. Dengan rasmi jugak me... View this Fotopage entry
maya amir
Latest entry:zaki & farah (part 2)
ok..mari kite outdoor bersama perantennnn:) moga zaki & farah bahagia hingga ke akhir hayat.. :-D View this Fotopage entry
shahril ramzi
Latest entry:salam aidilfitri !
selamat hari raya, Maaf zahir & batin ikhlas, shahril ramzi View this Fotopage entry
fidah Rashid
Latest entry:Salam Aidilfitri
Salam Aidilfitri kawan2...Maaf zahir dan batin View this Fotopage entry
Faiz Akasyah
Latest entry:Leeds - Manchester
Distance between two hearts is not an obstacle, rather a great reminder of just how strong true love can be If I said I adored you, I'd be lying, my dear. For I more than adore you, I long for you near True love does not worry about the distance between, for the heart and soul travels through one's words View this Fotopage entry
sempai chung in action
Latest entry:Selamat Hari Raya 1429 H
Fuh. akhirnya dapat menghela nafas lega. Kerja yg bertimbun dapat gak disiapkan sebelum raya. Lepas abis keje ja tadi, pukul 10 pagi gak aku berambus dari opis melambai sepi kat kawan-kawan opis. Memang busy gila bulan ramadhan nih. Alhamdulillah hampir selesai menunaikan ibadah puasa kat Germany nih, maybe kali terakhir. Hampir hari-hari berbuka di masjid Morocco dan hampir hari-hari mereka hidangkan kambing. Makan jer, rezeki aku alhamdulillah. Lepas berbuka merempit lah aku rama-ramai dengan junior... View this Fotopage entry
Qimie Zam
Latest entry:Berbuka @ Cyberjaya
Lama dah tak hapdate disebabkan kesbokkan melampau. Kali ini aku nak buat food review plak. Last Friday, I had this Majlis Berbuka Puasa with MCMC and anak-anak yatim @ Kelab Komuniti Cyberjaya. The venue.. amazingly beautiful since it is surrounded with tasik. The restaurant siap ada tempat makan yg open air so that you all can nikmati hidangan with angin sepoi-sepoi bahasa. Although we didn't get the chance to sit there sbb kami masuk restaurant agak lewat so org lain dah chop dulu tempat tuh. The ... View this Fotopage entry
Visit www b kreativ be
Latest entry:Fox
View this Fotopage entry
ALFIAN MESEBAH aka FIO
Latest entry:The truth is out there..
..somewhere in Pahang 8-) View this Fotopage entry
Syahrin Aziz
Latest entry:Wedding Photography Courses in Ramadan
visit here to know more http://blog.syahrinaziz.com/v2/2010/08/21st-22nd-wedding-photography-workshop-ii-basic-photography-classes/ View this Fotopage entry
Hezil Mansor
Latest entry:We r moving
Just to let everybody know that we no longer active here. The main reason is because I do not like the founder/company of www.fotopages.com (check urself) and many other reasons so from now on our photos will be at flickrs. Do visit us there if you like at http://www.flickr.com/photos/farahnur80/. Nice knowing u all. Tata :: E+F+H :: View this Fotopage entry
Nora Azima
Latest entry:- ISTANBUL -
Taken during my Istanbul trip last week. More piccas coming soon :-D View this Fotopage entry
MONSOON PHOTOGRAPHIC
Latest entry:FAREWELL TO MONSOON
View this Fotopage entry
Dinictis aka lord ishmeen
Latest entry:Happy Birthday Dear...
A birthday card which I design for my beloved wife, Noor Ezleen. Thanks for all the love, happiness, care and Insyallah our baby - due this September 2008. Noor Ezleen you are my soulmate forever.... Muahs.... LOVE U Sayang... View this Fotopage entry
hafidz kamaruddin
Latest entry:FP VS WP
"kalau bukan kerana isu fotopages berasal dari israel pun aku mmg dah plan nak berpindah ke wordpress tahun 2009 ni, tp aku x tinggalkan fp ni 100%, aku akan still update fp each time aku upload entry baru kat wordpress, mulai 2009 http://hafidzkamaruddin.wordpress.com//(hafidzkamaruddin.wordpress.com) akan jadi official photoblog aku." akhir2 ni isu fotopages berasal/kepunyaan orang israel berbangkit kembali, isu ni dah lama timbul tp isu ni jadi panas sejak israel menyerang bumi palestin yang meny... View this Fotopage entry
Rosli Othman
Latest entry:2008 Cardiff Race For Life
These are some shot of the 2008 Cardiff Race For Life held at Bute Park, Cardiff. The race is held to raise money for Cancer Research UK Foundation and is a womens-only event. If you see yourself or anybody you knew in the photos and would like to purchase any of them, please send me an email (with your full name, contact details and photo numbers) and I will get back to you with the details as soon as possible. Click the link above to view all the thumbnails * ONLY £5 per print (4"x6") including pos... View this Fotopage entry
12
Wahida Yaakub
Latest entry:K a s i h . I b u
i've walked too long in this lonely lane . i've had enough of this same old game . i'm a man of the world and they say i'm strong . but my heart is heavy and my hope is gone . all i want to know that you're there . you're gonna give me all your sweet mother love kiter sayang mak kiter Menara Kuala Lumpur, 12 April 2009. aksi yang membuatkan saya sangat tersentuh. nampak macam dia sayang sangat kat anak dia. heuww. semoga ibu dia menjadi ibu mithali dan semoga anak dia tu membesar menjadi seeko... View this Fotopage entry
pokcik, mama rock & bujal in action
gerimis salji
Latest entry:Selangor : Sungai Congkak
* View this Fotopage entry
Sungai Congkak
Fashran Fauzi Snaptography
Latest entry:012 - In Need to Escape, Kuching 2008
A simple photo editing (not much) but these are few shots that i can share with all viewers. It seems like this fp was abandoned bout few months, so ive decided to make a comeback with my Kuching, Sarawak entry. Enjoy! 8-) And this one is the bonus entry for my cousin. ;) X touch up abes,... nmpk la skit2 x best details tu.. ;) View this Fotopage entry
cHeiFTaiN maXimo
Latest entry:Firdhaus & Azlinie | The Reception
View this Fotopage entry
Irwandy ND Mazwir
Latest entry:Konsert Peterpan Malaysia Tour 2008
Tarikh : Ahad, 27 April 2008 Tempat : Stadium Negara, Kuala Lumpur Gear : Nikon D300 + AF-S 17-55mm f/2.8 + AF-S VR 70-200mm f/2.8 Settings : Shutter Speed 1/200 - 1/320 , Aperture f/3.5 - f/4.5 , ISO 1000 - 1600 , WB Kelvin 4700 , No-Flash More pictures coming soon! ;) --> http://www.flickr.com/photos/irwandy Thanks to Gua.com.my & Clockwork Records Event Management I love concert photography. This is my real passion in photography. Looking forward for any... View this Fotopage entry
Trey tm
Latest entry:Lights Arbiter
I have not quit the photography world...I'm still active over a another site I've just been bz View this Fotopage entry
fad photoplay
Latest entry:London undergound - black&white outtakes
jalan-jalan kat london naik tube(keretapi bwh tanah) adalah amat menyeronokkan.sama mcm lrt kat kl jugak.tapi ni pengalaman yang lain. click view all for the rest photos. also on http://photoplayfad.blogspot.com (NEW photoblog) see u guys for next post - london trip fad creative photographer +60176623884 fadmanaf@gmail.com http://flickr.com/photos/photoplayfad http://fadmanaf.wordpress.com ym id:fad758 View this Fotopage entry
mcnods alsaufi
Latest entry:warming house party- ABG LA a.k.a Bro. Wari
entry nih adalah warming house party umah abg la... heheheh em...semua org gembira datang makan-makan kat umah abg la.... best nye... yang paling gembira bile ade kenduri ni biase ler... budak-budak la... mael plak.. belajar-belajar nak ambik gmbar.. konon le nk jadi camera man... huuhuh tiga raksasa kenit! dengan pose memasing... cik nur pon nak gak masuk dalam gambar... bersama tiga raksasa kenit... tuan rumah bersama oldies... wez pon nk enterframe same... THE OLDIES.. wez ngan cik... View this Fotopage entry
candidsyndicate photography
Latest entry:::: OUR CLIENT ::: NURUL & BADRUL ::: RECEPTION :::
hunting line ::: 012 349 2254 email ::: candidsyndicate@yahoo.com facebook ::: nash_candidsyndicate@yahoo.com facebook ::: lady_ophelia19@yahoo.com Hunting Line 012 349 2254 "terima kasih YA ALLAH kerana memberikan rezeki-rezeki ini kepada kami... semogamu YA ALLAH, permudahkanlah segala pekerjaan kami, berkatilah segala usaha kami dan lindungilah mereka-mereka ini yang telah meletakkan kepercayaan mereka ini terhadap kami. YA ALLAH...sesungguhnya YA ALLAH hanya kepadaMU kami mem... View this Fotopage entry
sabar ye mommy daddy tak lama je lagie...
LEa unTold
Latest entry:I'm Back in Malaysia!!!!
Dear All... Got back from Msia last end of July....YES..no updates..will do soon.. Anyhou..thanx for the comments..thanx for keeping in touch.. I'll be back with more shots soon...take care and happy Ramadhan next month Salam... Lea View this Fotopage entry
sara umran
Latest entry:memory
thank you so much mama View this Fotopage entry
two of five
eriena reena
Latest entry:maaf dipinta....
kepada kengkawan sekalian...saya memohon ampun maaf sbb dah lama gilerrrrrrrrrrrr tak update ,,...maklum laa baru kejer ni...n tak berkesempatan utk meng"shot" takper next time kalau ader yg terbaru kiter letak OKAY!!!!! :-> kepada mereka yg masih ader kelapangan sila sila menembakk...nati saya jenguh2 OK!!! 8-) View this Fotopage entry
nak balik nak tukar baju dah taklarat dah...BYE!!
Mohd Amirudin
Latest entry:Strobist Djurm a.k.a Djhafidz...
View this Fotopage entry
Solihin Zuhali
Latest entry:Hari Mengundi
Salam perjuangan, Apa khabar? I sincerely hope this entry finds you in the best of physical and mental health, regardless of our political difference, if there’s any. I’m sorry for my relatively long absence. Lots of exciting things happened over these past few weeks that have kept me away from the internet world, hence the lack of update to this fotopages. Here are some of the photos I took during the Election Day last week. The person in the photo by the way is Mr Azmin Ali, the winning candida... View this Fotopage entry
aishifu ash
Latest entry:[Outing] Gadis Melayu
Location: Pangsun Hulu Langat Malaysia Model :Melor @ Bona View this Fotopage entry
uma & meeeee..
muhammad fairuz
Latest entry:Attention please.......
Sorry guys... laman ni tidak akan diupdate lagi lps ni... sudah berpindah ke sini.. http://www.flickr.com/fairuz_frz View this Fotopage entry
cik ecah
Latest entry:seriuossaaa~
iye kawan-kawan..cik ecah tak men-men.. SERUIS cik ecah nak PENCEN..huhu.. jadi..dengan ini saye mengumumkan.. bahawasanya.. FP ini akan DITUTUP dengan RASMINYA pada 5.12.2008 :-D bersempena ngan bday cik ecah.. View this Fotopage entry
nur shadia
Latest entry:pulau kapas story
ika and i went to kapas island last week..ika decided to take a break from her superhectic job schedule..the actual plan was to stay there for 2 days 1 night..the package was inclusive of accomodation, 3 meals, snorkelling, and return boat transfer..RM160 per pax..not bad..on the day of arrival, the weather was sunny, the sky was blue and the breeze was sepoi- sepoi bahasa hehe..we went for a stroll and photoshooting at around 3pm and went for a snorkelling trip thereafter.. the moment we soaked ourselves... View this Fotopage entry
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
cry baby
Latest entry:kek of heart
trail session ~ View this Fotopage entry
Ayda Khamalrudin
Latest entry:BOIKOT FOTOPAGES.COM
I AM OFFICIALLY BANNED FOTOPAGES DUE TO THE CRUEL ATTACK OF ISRAELI ON PALESTINIAN. I AM STRONGLY AGAINST WAR AND DISCRIMINATION TOWARDS THE INNOCENTS. FROM NOW ON, I WILL NOT POST ANY ENTRY HERE AND WILL UPDATE ONLY AT THE OFFICIAL WEBSITE. WWW.BEAUTCONNECTION.COM OR WWW.AYDEOLOGY.COM TO ALL FELLOW MUSLIMS, PLEASE UNITE AND STAND UP FOR OUR BROTHERS AND SISTERS. IF WE CAN'T BE AT GAZA TO HELP THEM, LET US PRAY FOR THEIR SAFETY AND HEALTH. KEPADA RAKAN-RAKAN SENEGARA MALAYSIA. TAHUKAH ANDA BAHAWA ... View this Fotopage entry
Custom Picture
View this Fotopage latest entry
cYtHiC pLoDGe
Latest entry:Happy Bufday To My LoveLy Sister....
To my "LoveLy Sister" : Senakal nakal adeq kamu yang jahat ni.. saya tetap sayang akan kamu.. segala nasihat dan tunjuk ajar kamu tetap saya ikut walaupun perlahan lahan.. saya sayang kan kamu sesangat.. kamulah satu satunya kakak saya yang paling bermakna, yang paling saya sangat sayang dan hargai dalam hidup saya.. semoga hari hari kamu di masa akan datang ceria seperti kamu.. harap hubungan kamu berpanjangan sehingga ke jinjang pelamin.. saya suka kamu berdua bersama. semoga panjang umuw boh.. hu... View this Fotopage entry
Med RHS
Latest entry:Berpindah
Assalamualaikum dan Hi kwn²~ Med dah berpindah rumah ke FB/Google+/Twitter dan Blogspot. Sila la add yer. Blog: http://fotobelogmed.blogspot.com -Med- View this Fotopage entry
Safri aka matsap
fariena gg
Latest entry:Nurdhiya Irdina
Dah lama benar tak upload gambo :-D ..nie pun setelah didesak byk kali..hehehe LOL LOL , maleh btul aku kan...huhuhu..so this pict tak la the latest sgt..baru la gak..dhiya dah makin besau..nak masuk 10 months dah..pejam celik pejam celik dah besau dah..so bila makin besau nie..makin ligat n tak reti dok diam :-D :-D ..macam2 benda dhiya nak cuba..so far alhamdullilah.. ;-), takde la extreme sgtt..wakaka.. :-D View this Fotopage entry
za dzul
Latest entry:A day with Dr. Edy (my goodfriend)
venue: Zoo Negara "kunun2 baru balik dr ireland..(memang punnn..) dah2 la tu buat2 ala2 aku nih jadik tourist guide ko lak,edy oii!! :P" edy: lame dh xjumpe ko.ahakss..time aku balik msia 2 tahun lepas kot.tinggal ko je bdk pompuan kelas kite yang lom kawen!! za: aku tau dahhhh..biasalah..aku dahulukan kawan2 aku dulu. LOL p/s: beb..thanks a lot for today.giler best kuar ngn ko and having fun together. friendship forever ok!! :flowers: View this Fotopage entry
AzLinDa MuHamMaD
Latest entry:Happy Birthday Abang Danish
View this Fotopage entry
Nadwa Nazir
Latest entry:2 GIRLS
Just a nite that was absolutely bored,bored and bored! $-) View this Fotopage entry
the other Ax
Latest entry:...
View this Fotopage entry
echa egha
Latest entry::: salams aidilfitri ::
hi semua..selamat menjalankan hari-hari terakhir ramdhan dan selamat hari raya.. maaf zahir batin.. echa busy sgt but i do have heaps of photo to be upload..huhuh..anyway thanks to everyone yg masih sudi singgah menyinggah ..thanks heapss.. salam manis, echa azman View this Fotopage entry
rahimi adnan
Latest entry:after a year upload : hate my company make me as a corporate rbt
selamat belated raya haji.. setahun gak eh tak load gambar.. aiseh...kilija kilija hate my company make me as a corporate robot. damn my government make my country as a sampah.. View this Fotopage entry
Elsa mp
Latest entry:This page is closing.
Come to http://www.myspace.com/elsa81 View this Fotopage entry
ridzuan jaafar
Latest entry:Peace Evolution Gig at Lim Kok Wing
Amy Search love me butch the otherside orchestra meet uncle hussain bittersweet body surfing is cool 8-) View this Fotopage entry
Fashran Fauzi Snaptography
Latest entry:A Journey Worth Thousand Memories
Im moving into a new era of my photography marketing (kunun la..) So from now on you guys can trackback my pieces of art at my new fotopages http://fashranfauzi.fotopages.com Thanx to all.. View this Fotopage entry
mohsein shariff
Latest entry:i'm being tatoee down
lately, i'm being tatoee down by a disease called 'malas'.. this terminology has affected me through out some month until recently i realised; "darn! i have let down my own potential.." After so much hype in the first place now i am in a very platonic situation which might cause me my interest in photography.. ohh god please help me overcome this..... View this Fotopage entry
viva malaysia
Nadzri And Sabrina
Latest entry:First Baking
Sab rasa dah ramai yang suruh Sab update.. anyway, macam ni lah.. sekarang ni Sab ada bz sikit.. mungkin tak dapat update selalu tapi Sab tak akan tutup terus FP Sab.. kalau Sab rasa Sab free, Sab akan update erk.. hehehe.. sorrylah buat kengkawan yang sudi jenguk FP Sab.. asyik bersawang je erk.. Sab tak sempat lah nak update.. terlalu banyak aktiviti lately.. Kali ni Sab citer ringkas je erk.. Sab nak berkongsi gambar kek cokelat yang Sab try buat sendiri for the very 1st time..kat bawah ni.. resepin... View this Fotopage entry
Perjalanan pulang ke Penang.. Tamat
Steve Troy
Latest entry:Storms and Sunsets
A little contrast now..........some skies from South Dakota...... View this Fotopage entry
papan zz
Latest entry:how it's made
Artwork di bawah ni dihasilkan 100% menggunakan Photoshop. Required no drawing skill. Tutorial akan menyusul kemudian. http://www.papanzz.com View this Fotopage entry
Hanis Habib
Latest entry:I've moved.
I wanna say thank you to all of you out there who has been passing by at my fp. I've been very busy for the past months. I regret to tell you that I'm no longer active in Fotopages. I've moved to Flickr. So you can pass by my Flickr account to see some of my recent works. http://flickr.com/hanisrai Thank you. Regards, Hanis Rai. :-D View this Fotopage entry
Muhammad Najib Abdul Mukthi
Latest entry:Not anymore here ... I guess .. But ..
I've been blogging! ... you could see more at http://jeebsion.com View this Fotopage entry
haNis wuz eRe
Latest entry:battle of the bands
sorry. tatau band ape event : battle of the bands :rhythm nation date : 8 December 2007 venue : MITC, Ayer Keroh View this Fotopage entry
firdee akassya
Latest entry:Window of the World
Ini antara tempat yg menarik dekat Shenzhen, aku pun tak pasti apa yg terlalu menarik, cuma aku tau aku enjoy the moments la. Tapi aku sure kerajaan China habis berjuta buat taman tema ni. Kalau bukan government pun maybe by some big shot company...tapi tak kisah la, yg penting ada inisiatif utk rakyat dorang yg mungkin tak mampu nak keluar negara. Aku,Acap,Ein,Tasha & Amy. 5 Adventurer, menawan Window of The World(WotW). View this Fotopage entry
Ni dekat mana aku tak sure
wannieda
Latest entry::: Segar ::
Kat KT skarang ni cuaca tak menentu...kadang panas, kadang hujan... :-S Arapnye bumi Terengganu kerap disimbah hujan... Bila tengok gambar ni, rasa macam sejuk je mata memandang :-D View this Fotopage entry
Darina Albakri
Latest entry:Nell's Bday@Salamanca
View this Fotopage entry
Nobody ToYou
Latest entry:Anak Yati~Reefa Ariana
View this Fotopage entry
AB mudshoe
Latest entry:Works For KArnival HAri PenyayaNG
Event : CelCom Venue : KEDAH Alor Setar @ Stadium Darul Aman (Outdoor) Sebut pasal Kedah je..musti teringat Padi..dan mesti Teringat PaNaS! LOL 94 Pict's LOL View this Fotopage entry
Finally
suhaimi mat salleh
Latest entry:comel!
adik nie comel gila..amik candid time wedding client last week :D © www.suhaimisalleh.com All images on this site are under the ownership & copyright of www.suhaimisalleh.com .No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without the permission from the owner. All rights reserved. View this Fotopage entry
Muhammad Firdaus Radzi
Latest entry:Si Budak 3 ekor
Budak2 nakal kt umah aku skang ni...ari2 balik keje nak ajak main2 ngan diorang... :-D View this Fotopage entry
kacau je keta tu...
Fendy Ria
Latest entry:Lagi Giler Tak Update....
Perghh... lama giler tak update FP. Macam nak dekat setahun... :D :D Feel free to jengok my http://fendinadia.com(Blog here...) View this Fotopage entry
Mynn Azhar
Latest entry:The Markets in Sarawak
View this Fotopage entry
Aisha Wan Mansoor
Latest entry:smiling Arami =)
gggggggggggg View this Fotopage entry
mummy cha nk gigit blh x?
fooart mansor
Latest entry:python
View this Fotopage entry
abgbotak yg sepi
Latest entry:sekitar hari pengisytiharan dr botak
perut tgh kembung and lapar and ngantuk.... so terima je la ye... photos by mamud edited by abgbotak View this Fotopage entry
anne arin
Latest entry:Cameron Highland
Great time at Cameron! :-> View this Fotopage entry
udeyismail photographer udeyismail
Latest entry:One reflection
View this Fotopage entry
yamashita yumi
Latest entry:::gurls day out...with...all the sengal gurl!!::
**gurls day out.....last weekend lepak bersama-sama sengal ordique, sengal fer dan sengal wida....dari cyberpark cyberjaya sampai la ke putrajaya....sampai la ke kedai makan wida kat kg baru.....really enjoy bile hang out ngn minah2 sengal nih......hehhe....terasa diri pun sengal jugak...hhahahaha.... LOL LOL LOL View this Fotopage entry
his f a n s
Latest entry:Oh my baby
View this Fotopage entry
my birthday...
Tawon Endas
Latest entry:Eyes Of Malaysia
Koleksi Eyes Of Malaysia ni di capture pd awal tahun 2007..di olah semula menggunakan Adobe Lightroom... View this Fotopage entry
Azli Jamil
Latest entry:FAREWELL....
Dear all, This is my last posting on fotopages. I hope you have enjoyed what this passionate amateur photographer has shown... Thank you so much again for the time and the effort you have taken for each visit and each comment I will treasure always... If I have offended any of you with my honesty, I apologize... I hope all of you will continue to challenge yourself. Be confident and proud of your vision. Be ready to comment without fear or favor in the spirit of sharing of thoughts and ideas. Stop labeli... View this Fotopage entry
A TREASURED FRIEND NAMED LIAM...
rossya ahd
Latest entry:Hello my frens..
It was rather a co-incidence when I posted my very first entry on Fotopages.. I was wooed in fact by the wonderful collections of photographs by many talented people in the world of photography. I started to appreciate my long forgotten camera. I used to be comfortable with the compact P&S camera.. until stumble into those fps of Mr Edoras, Suhaimi, Cakcibao, AJ, and many more.. that I can't really name them accurately but somehow or rather know where to click. It's amazing..that after having the first in... View this Fotopage entry
Ahmad Fairus Fine Art Photography
Latest entry:Dah Pindah!!
For More picture www.ahmadfairus.com/blog View this Fotopage entry
borakPhoto Team
Latest entry:Borak Photo New Assignment : LANDSCAPE
submission are to be mailed at borakphoto[at]gmail.com before due date. borak photo's new HQ is at http://www.flickr.com/groups/borakphoto/ View this Fotopage entry
Cek Ya Cek Lah
Latest entry:i'm out...
salam... i have moved to a new place; http://cekya.multiply.com thanx for everything, guys. ;-) View this Fotopage entry
amRoose aDam
Latest entry:Dah tak update
8-) da tak update dah sini.. jom pegi flickr! http://www.flickr.com/amroose View this Fotopage entry
Haniff Latiff
Latest entry:koleksi
View this Fotopage entry
Hayani Abu Bakar
Latest entry:Last Day of School - Kakak & Dik Nad
Entry nih mama masukkan gambar2 hari terakhir kakak dan Dik Nad di sekolah..hari terakhir sekolah ialah 15 th Dec..sesi persekolahan berakhir bg Reception dan kindergarten pd pkl 12 tgh manakala lower school pd pkl 12.30 tgh.. perbezaan masa membolehkan mama berkesempatan utk berada di sekolah adik dan kakak utk berjumpa guru2. Mama tak lupa utk mengambil beberapa keping gambar anak2 bersama guru dan kawan2, juga berjumpa dgn beberapa kenalan utk mengucapkan selamat tinggal..lepas tu sekolah akan bercuti... View this Fotopage entry
sha Kam
Latest entry:Aiman...adik Aina 1yr+
View this Fotopage entry
diyana abu bakar
http://www.flickr.com/photos/gulagulagetah View this Fotopage entry
azmi rahman
Latest entry:Malam Mesra Alumni KUKUM-UniMAP
last weekend, pegi dinner alumni di Holiday Villa, Alor Setar. to be honest, lg excited gi Perlis dr g dinner tu. sbb tahap excited tu tinggi, ari jumaat kul 4 ptg dah chow dr office. kononnya nk gerak awal dr island sbb takut jam atas bridge. last2, member hilang wallet plak. menggelabah la carik. last2 jumpa jugak la, nk tau dlm mana? dlm plastik nescafe 3 in 1 dlm drawer. gaman.. gaman.. hehe. so gerak dr apartment aku dlm kul 6.15 ptg. and as expected, jam cam haram atas bridge. nak taknak... View this Fotopage entry
Saiful Bahri
Latest entry:.: The Old West - Gunfighters & Cowboys :.
This time is about the Americas..not UK. I bought books about true stories of 'The Gunfighters' & 'The Cowboys' published by the Times. Found really amazing photographs inside and thought that it would be wise to share here. Wyatt Earp..remember the 1994 movie? View this Fotopage entry
Lady and gun
Lisa Edora
Latest entry:Mandi² @ Panching Kuantan
Hujung baru ni dapat la lisa lepaskan rindu kat buah hati lisa .. ajak kengkawan ramai² gi mandi kat air terjun Panching Kuantan .. Ramai la jugak join .. terlepas rasa berat dan penat kerja sekali sekala beriadah ni .. tapi masa lisa upload gambar ni lisa tumpang komputer faiz .. so curi skit la gambar dari camera dia .. dari camera lisa lagi banyak gambar tapi masa menumpang komputer dia ni lisa tak bawak laptop .. so ini jer la yang dapat dikongsikan kenangan manis lisa ni .. View this Fotopage entry
noor sweet
Latest entry:dah berpindah!~
dengan kelahiran Dahlyatunnuha pada 21 March 2009 Di Hospital Klang sedikit coretan di blog http://dahlyatunnuha.blogspot.com/ :-D View this Fotopage entry
aweks dr china
Mohd Amirul Adha bin Mohd Noor
WE MOVING TO OUR NEW HOMESITE.GO DIRECTLY TO HTTP://PELUKISGILA.FOTOPAGES.COM View this Fotopage entry
tak cool pon
petir aris
Latest entry:wak wak
dah sebulan rupanya aku tak update..keke. update pun kat web baru je --> http://www.petirphoto.net(petirphoto.net) raya keberapa tah pi jerat burung wak wak kat kampung b.pahat... dua mlm berturut2 mlm pertama dapat dapat berapa tah..tapi tak sampai 10 ekor. mlm kedua dapat 31ekor :-D mlm pertama jerat saya takde masih di t.malim jerat burung wak wak ni bahaya sikit.. bunyi untuk memikat burung ni kena betul.. kalau salah harakat bunyi dia..hah lain lak yg datang :-> .. tapi kita org pakai kas... View this Fotopage entry
Darling Je
Latest entry:on mommy birthday
note: ..bila sampai rumah bersoal jawab dgn sabrina abt the flower and choc..after that she call her daddy and said " hello..daddy daddy..mummy so happy..she got many flower..hahahaha..mummy said you give flower to mummy..hahahaha" cakap2 gelak dak sorang nih...sejak 2 3 bulan lepas sabrina dah jadi juara report merepot..after school almost every 1 or 2 hours she will call either mummy or daddy in the ofis to tell/ask/complain whatever she want to tell/ask/complaint..tapi selepas mummy n daddy pujuk da... View this Fotopage entry
dan murah rezeki
point of my view by diddy ismail
Latest entry:BBQ Nite
View this Fotopage entry
Tarantula media
lama dah rasa tak update fp nie.. hmmm View this Fotopage entry
Diella Kaymieman
Latest entry:~ MY ONLINE CAKES ~
........... ~ MY ONLINE CAKES ~ Welcome to Sweet Indulgences Cakes By DIELLA ~ Introducing 'amsweet indulgences' my new URL ~ SIMPLY CLICK DIS ~>> http://amsweetindulgences.multiply.com/(LINK) And wif d new address comes a new name ~ D Biteful Delish Amsweet Indulgences ~ Browse thru our website for more information and a look at sum of our cakes... Check out these goodies I've created to bring u fabulous treats dat u will luv every bite!! ~ We hope u find wat u r looking for... ~ ~ My... View this Fotopage entry
...
Maya Karin Fans
Latest entry:My Pontianak!
pictures by lifethrumylens.com View this Fotopage entry
Rina Khan
Latest entry:Al Alim
View this Fotopage entry
slepyfrogSTUDIO wedding photographer
Latest entry:*_*
email: ds@dasheela.com 012 620 98 11 @copyrightdasheela.com View this Fotopage entry
Juliana Ali
Latest entry:lonely day
Such a lonely day And its mine The most loneliest day of my life Such a lonely day Should be banned This day that I can't stand The most loneliest day of my life The most loneliest day of my life Such a lonely day Shouldn't exist A day that Ill never miss Such a lonely day And its mine The most loneliest day of my life And if you go, I wanna go with you And if you die, I wanna die with you Take your hand and walk away The most loneliest day of my life The most loneliest day... View this Fotopage entry
Aizad Saripuddin
Latest entry:Intro
Music is my middle name. View this Fotopage entry
izhal abdul halin
Latest entry:Ija kawin & Ilm lahir
2.5.2017, 11.08am: Updated 29.5.2009, 8.30pm: Majlis akad nikah antara Afiza 30.5.2009, 5.15am: Fara selamat melahirkan Ilm di hospital Serdang 30.5.2009, 12pm-4pm: Majlis persandingan Afiza (tak de gambar) Alhamdulillah semuanya selamat... Enjoy!!! Fig 8: Mak Cak (Allayarhamah) Fig 9: Ilm lahir Fig 10: Ilm bin Izhal Fig 11: Nadiah Farhanah binti Alfian Fig 12: Tok Wan & Emir Fig 13: Shahmir, Haziq & Shahril Fig 14: Tok Mak, Tok Ayah, Fara Fig 15: Kak Ani, Asfar... View this Fotopage entry
palik deng dang
Latest entry:wedding:firdaus dan farah
skang nie musim cuti sekolah..so byk la org yg kawin-kawin.tiap2 minggu ader jer kenduri.siti jer kawin hari berkerja :-D .minggu lepas 19:08:06 aku pi setiawan untuk amik gamabr wedding..yg kawin tu kawan aku mase duk study dulu.turut bersama aku saudara sinach.pi saje nak cari experience.dgn takder flash dan guna kit lens je ni la hasil nyer...nie pun gambar hari pertama..second day..mintak saudara sinach up.okeh..komen tu byk membantu aku..so sila kan CC. :-D more pictures masuk sinach punyer... View this Fotopage entry
Irene AR
Latest entry:Irin Putri & Ezmir
dis entry is not complete. pls be patient. tq. View this Fotopage entry
Aishah Mokhtar
Latest entry:Wedding
Okey...i noe it has been quite a loooooonggg time since ma last update...well,u know..study n study..and this update is special for my cousin emy who just got married last last last week...hehehe~ well,i just wanna say,congratz to emi and have a nice life~ ;-) View this Fotopage entry
Jasmine Natasya
Latest entry:Jalan Jalan
Taking the pics while the car is moving is surely hard. hehe. View this Fotopage entry
The night market with The Mall behind it
Me Manja
Latest entry:**drowning leaf
Just a simple posting for today... sebab lama tak merayap dan mengambil gambar... diri sendiri terlalu sibuk, tk dpt nk dielakkan... :-D View this Fotopage entry
farid azman
Latest entry:Ulu yam
kami di ulu yam...yam yam yam :P LOL :-D Dan Kisahku Yang Masih Panjang Menambahkan Berat Yang Memandang Lantas Ku Pendam Ku Putuskan Biarlah Rahsia View this Fotopage entry
fotopages
Arezu kun
Latest entry:Rak...
[dozo...] [manyak pis... :-D ] View this Fotopage entry
n like them vans...
alhaq redtarantula
Latest entry:Rayalah...
kepada semua rakan-rakan fotopages sekalian: Ikwan, jza, odows, fendi ria, dasella, suhaimi mat salleh, najib, sauqi, Alynn Saripuddin, Ratmawati Haji Sabil Medusa, fuad, ax, azli jamil, tok janggot, minmolek77, photoseekers, afizaem, mfouzi, Meor J, sudir-man, Firr Budi, Zai KuLiM, Adhila PicStop, Polaris Rahman, C Normin Bakri, Yusdi Hassan, Kinokuniya Photography, zalhilmy, nurul anwar, mominzin photography, zam jas n arif, Dee padee, Eura Creations, Ila Md Jamil, yaa adik, zura aizura, Miza n Cipun... View this Fotopage entry
miely DingDingDong
Latest entry:tak de rambut.. :-P
location - dalam boat kat tioman View this Fotopage entry
zzoux
Latest entry:LATEST ANNOUNCEMENT
Pls be informed that I no longer maintain this fotoblog. For my latest work, please browse my portfolio at http://www.pesonaimage.com View this Fotopage entry
All the VIP's
nakedlens photohunter
Latest entry:THE Pearl Project :: The Bridge
recently we got so many comment for our entries, Thanx people!!!! but sadly, many people mistakenly think that this is another personal fotopages. So to make it clear, we again wanna say that, This is OUR team fotopages. So if u seen entries in here on any other fotopages( most probably on our team member FP) so its would be normal, for the promoting purpose. So jot down ur comment here. Not on our personal FP.Thanxxx!!! ----------replies---------- oxygen :: jgn muskil ngan kebolehan nakedlens...ke... View this Fotopage entry
towards
digital dome
Latest entry:Jumping....jumping
http://www.digitaldome.org() Need domain, web hosting and personal photo gallery ? contact me - dome@digitaldome.org or YM = xsdome Contoh Gallery : http://photo.digitaldome.org (sedang pakai ) http://gallery.digitaldome.org (for demo) web photo lain : http://www.syahrinaziz.com http://www.shaifulrizal.com ( u.c ) http://www.helmyemran.com ( u.c ) http://www.2121studio.com ( u.c ) http://gallery.jurufoto.com http://www.petirphoto.net http://www.jieadra.com coming soon : www.sy... View this Fotopage entry
rohaida roslan
Latest entry:Dinner at kak za and abg razef place
View this Fotopage entry
azrulsham thePHOTOGRAPHER
Latest entry:nikmati tawaran pakej istimewa thePHOTOGRAPHER
AS UR PHOTOGRAPHER??? thePHOTOGRAPHER are ready for you... Kami sentiasa bersedia utk anda!!! Hubungi pihak pengurusan untuk sebarang pertanyaan dan maklumat lanjut tentang pakej-pakej thePHOTOGRAPHER......u will enjoy our promotion for 2009!!! dan ada lagi.......... WEDDING PLANNER & DECORATIONS Kini kami telah membuka cabang baru (anak syarikat) bagi skop kerja sebagai Wedding Planner & Decorations......segalanya bermula setelah kami melihat pelbagai sudut keindahan perkahwina... View this Fotopage entry
Lord Nabil
Latest entry:ipoh at night
View this Fotopage entry
Jenari aizul
View this Fotopage latest entry
Jemster Jr
Latest entry:Borakphoto Task #6 - Black & White
Task Borakphoto - Black & White View this Fotopage entry
Zurin Zubir
View this Fotopage latest entry
azliazam daud
View this Fotopage latest entry
Syed Imran
View this Fotopage latest entry
Princess Norieyza
View this Fotopage latest entry
risya R S
View this Fotopage latest entry
Nurdina Shamsudin
View this Fotopage latest entry
Shaliza Mokhtar
Latest entry:Hello & Goodbye
I've compiled my works at http://shaliza.viewbook.com which will be updated from time to time. Thank you so much visitors, it has been emotional. View this Fotopage entry

View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016