a picture paints a thousand words

By: Mademoiselle Ayu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Saturday, 15-Sep-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
Bird Park

Para
Para
Jejaka
View all 15 photos...




Date: Sept 8th 2007 (Saturday)

Had a great time shooting with Shasha, Taufiq, Kusha and Ijad as well. Thank you guys!!


Monday, 10-Sep-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
KL International Tattoo

 
 
 
View all 30 photos...


Date: Sept 8th 2007 (Saturday)
Venue: Stadium Merdeka

What an awesome event!!! Thank you donat for the grand stand tickets (dah mcm press dah myself, ijad & weda amek gmbr kat dpn skali) It such a great experienced for me to witness this kind of event and among 13 countries which took part, i'd say that Malaysia and Brunei are the best.


Tuesday, 4-Sep-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
Malaysia International Fireworks Competition (Grand Finale)

Ayie & Ayu (we're twin when we were kids, hehehe.. )
Gadis
Jelita :D :D
Ni je la yg okay. Port this time tak bape best..

Group photo adalah compulsory, hehhe..


Date: Sept 2nd 2007 (Sunday)

Grand la sangat.. Port tak memuaskan hati dan fireworks dia pon tak bape grand la.


Sunday, 2-Sep-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
Malaysia International Fireworks Competition (JAPAN-August 30th)

Sewaktu
Menunggu
Fireworks
View all 12 photos...






This is my best shots so far. Shot punya la byk, more than 100 pictures tp yg okay sket je. Suma team pegi except team oz but i think i'm quite satisfied with this. Still, loads of things to learn. Am going again tonite, hopefully it will turn out great.


Tuesday, 21-Aug-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
demi sesuap nasi



[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net